Dodge Viper RT10 1993

Dodge / Chrysler Viper Gen I RT/10

 

In consignatie bieden wij deze prachtige Dodge Viper RT10 uit 1993 aan met net geen 43.000Miles op de teller.  (dat is dus slechts 1653 miles per jaar) Auto komt uit een privé verzameling.

 

Deze Viper is zelf nog 1 van de weinige Vipers die vlak na de introductie geproduceerd is.  Hierdoor wijkt deze auto op een paar punten af van andere Vipers en dat maakt de auto niet alleen veel unieker, maar ook interessanter voor de verzamelaar of investeerder.  

 

Vipers uit deze jaartallen zijn schaars, zeker in deze staat (8/10) Dit is dus echt de OER viper, daar waar het allemaal mee begon! De auto heeft een paar aandachtspunten die passen bij de leeftijd van de auto.

 

De Viper heeft een APK keuring tot 13.03.2020 dus men kan er nu al de weg mee op. Verder zijn er reeds een aantal zaken vernieuwd zoals onderstel rubbers, oliebeurt met origineel MOPAR filter en is er onlangs een nieuwe accu gemonteerd.

 

In 2002 is de auto geïmporteerd vanuit Amerika en het mooie daarvan is, is dat de auto dus vanaf fabriek is voorzien van zij uitlaten, iets wat in Nederland destijds verboden was.

Het dak met zijramen is uiteraard ook aanwezig en tevens in goede staat.

 

De auto is op afspraak te bezichtigen bij ons in de werkplaats.

 

Marge auto.

 

 

 

 

€ 45.000,00

€ 42.500,00

Dodge Viper SRT 2005

Deze prachtige Dodge Viper SRT met slechts 37.000KM op de teller is 1 van de weinige, zo niet enigste origineel Nederlands geleverde Viper SRT uit 2005 welke ik verkoop in opdracht van een klant.

De auto is werkelijk in uitmuntende staat en de velgen zijn onlangs compleet opnieuw aangepakt door wat kleine stoeprand schade. Er is dan ook werkelijk niet op bezuinigd. In April 2018 zijn er rondom nieuwe banden gemonteerd, is de auto opnieuw uitgelijnd en volledig gepolijst.

Nu is de enorm krachtige 8.3L V10 motor al niet te versmaden, maar door de aangepaste uitlaat van het merk Corsa Exhaust maakt het de ervaring om er in te rijden velen malen indrukwekkender!

Bij het uitlaatsysteem zijn ook gewoon race katalysatoren gemonteerd waardoor APK keuringen geen enkel probleem zullen vormen.

De Viper is nog steeds prachtig te noemen in haar glanzende laklaag en ook zo compleet, dan zelfs de zeldzame cabriokap tonneau cover wordt meegeleverd.

Auto wordt wellicht vanzelfsprekend alleen gebruikt bij mooi weer en staat altijd gestald in een verwarmde garage.

Een Viper liefhebber weet al snel hoe moeilijk het is om een eerlijk en knap exemplaar te vinden van dit model Viper, bij deze auto hoef je dan ook echt maar 1 keer te komen kijken en hoef je daarna niet verder te zoeken.

De Viper wordt geleverd met minimaal 6 maanden geldige APK en per mail of telefoon kan ik meer informatie verstrekken over de auto.

Testrijders zijn alleen welkom bij serieuze gebleken interesse en ik zal altijd mee gaan tijdens de rit.


De fotos zijn gemaakt voor een bekend autoblad "CARROS" die een heel stuk hebben geschreven over deze unieke Viper.

€ 57.500,00

€ 55.000,00


Dodge Viper GTS 1999

Unieke Dodge Viper GTS te koop.  


Auto is gebouwd in 1999 al geeft het kenteken 2000 aan.  De 1999 is het meest gezochte bouwjaar vanwege de sterkere motor voorzien van gesmede zuigers en het vernieuwde dashboard t.o.v. oudere bouwjaren.

Auto is volledig uit elkaar geweest en opnieuw opgebouwd, waarbij alle bodypanelen los zijn gespoten voor het beste resultaat.  Gekozen is om de auto Viper Racing Yellow te maken met zwarte vinyl strepen, een zogenaamde "BumbleBee Viper".

De auto is zelfs origineel Nederlands en naast de geweldige kleurstelling is er nog veel meer veranderd om de auto een eigen karakter te geven door onder meer de volgende aanpassingen:

Hoop style achtervleugel (fabrieksoptie)
OZ HLT racevelgen 18" (speciaal ontworpen voor de Vipers)
Custom full RVS uitlaatsysteem inclusief high flow cats, dempers en carbon eindstukken
Motor volledig in kleur gezet
Onderstel veranderd door een volledig instelbare schroefset van KW-suspensions
Achterraam geblindeerd
Interieur volledig nieuw bekleed in een smaaksvolle combinatie van Alcantara, Leer en gele stiksels
Nieuw Kenwood Radio geinstalleerd in combinatie met Pioneer speakers voorzien van Kevlar woofers

Auto wordt geleverd met een minimaal 6 maanden geldige APK. Momenteel staat de auto geschorst.

Deze Viper is echt een auto waarmee je elke show weet te stelen en een "smile per mile" garantie biedt. 

Prijzen van Vipers zijn momenteel redelijk snel aan het stijgen dus ook qua investering een goede keuze.

Reden voor deze verkoop is dat ik meerdere Vipers bezit en mijn collectie aan het uitdunnen ben om mijn droom te verwezenlijken, namelijk het kopen van een LeMans Viper GTS-R.

Meer informatie is te krijgen via mail of door te bellen.

Proefrijden alleen mogelijk bij serieuze gebleken interesse en altijd met mij er naast.

€ 59.500,00

€ 52.500,00