About me

ViperWizard is bedacht door Kees Mets, geboren in 1981 en Viper liefhebber sinds 1996 toen hij voor het eerst de poster met de Blauwe Viper met witte strepen zag.

 

ViperWizard is een onderdeel van het bedrijf Flaim waar Kees Mets eigenaar van is. Flaim is een detacheringsbureau die zich richt op het invullen van technische vacatures in Noord-Holland en de Offshore industrie.

 

Kees kocht in 2009 zijn eerste Viper, een zwarte GTS, getuned door Heffner Performance uit de USA en daardoor 650PK en 930Nm. Deze auto is nog steeds in zijn bezit. Vanaf dat moment werd de Viper gekte nog erger, veel erger!

 

In 2015 was de 2de Viper aangekocht van een goede vriend die helaas een eenzijdig ongeluk had in Duitsland en daarbij de auto behoorlijk had beschadigd. De auto was in eerste instantie aangekocht voor onderdelen, maar bij demontage bleek dat de auto nog gered kon worden, mits een donor auto gevonden werd.

 

Binnen 1 week was het raak en stond Viper nummer 3 ook in Middenmeer als donor. Beide auto's werden volledig gedemonteerd en van 2 Vipers werd weer 1 knappe Viper gemaakt die daarna is verkocht aan een clublid van de Viperclub Benelux. Veel van de overgebleven onderdelen werden later weer gebruikt om een Viper GenI van een Duitse klant mee op te knappen.

 

Vanaf dat moment werden er meer Vipers gekocht die restauratie nodig hadden of puur voor onderdelen. Steeds meer mensen in de Viper wereld kregen hier hoogte van en daardoor kwamen er ook meer vragen om onderhoud te plegen aan hun Vipers.

 

Op dit moment heeft de Viperwizard veel Vipers uit Nederland in onderhoud, maar ook vanuit België, Frankrijk, Duitsland en zelf Denemarken weten ze de Viperwizard nu te vinden.

 

In 2017 kocht Kees zijn echte droomauto, een Oreca Viper GTS-r en daarnaast ook nog een Luigi Viper RT/10!  Alle informatie over deze Vipers zijn terug te vinden onder op onze site.

 

Dus ben je een Viper eigenaar en heb je geen idee waar je moet zijn voor jouw onderdelen of het juiste onderhoud, bel gewoon met de ViperWizard.